Meld dig ind

Ved tilmelding og betaling af kontingent skal der anvendes Dankort. HIF er klar over at det ikke er alle der har Dankort som betalingsmiddel, men for administrationen i Hanstholm IF giver dette mange fordele så kasserer og sekretær aflastes utrolig meget. Vi får løbende informationer fra dig for det er fremover dig selv der skal opdaterere adresser tlf og email. Vi vil kunne sende mail ud til  bestemte grupper og målrette information på en bedre måde.

Vi håber der er forståelse for at vi har valgt denne fremgangsmåde, og at alle medlemmer der ikke har Dankort har mulighed for at få hjælp fra bekendte, da dette betyder meget for administrationen af HIF.

NYT Som noget nyt er det nu muligt at indsætte penge på en konto hos HIF, således at der ikke skal anvendes Dankort hver gang der skal betales kontingent, booking af zumba time eller lignende. Se vejledning under punktet "Vejldninger" i venstre side af skærmen.

HJÆLP. Hvis du ikke kan finde ud af dette er der hjælp at hente. I venstre side af skærmen vælges menuen "vejledninger", eller klik "her"

Du finder det hold der passer dig ved at klikke på navnet herunder til venstre. Så kan du se beskrivelse af hold i boksen til højre. Du kan klikke på nyt hold indtil du finder det rigtige hold for dig.

Medlemsloginn. I menuen til venste kan du klikke på medlemslogín  hvis du senere får brug for at ændre dine oplysninger, eller klik "her". Her kan du også se alle dine historiske betalinger.

FREMOVER. Når du er meldt ind i det nye system, skal du fremover bruge en funktion der hedder "Allerede medlem".

Passiv medlem

Fodbold